ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ Σ.Σ.Ι

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ Σ.Σ.Ι
ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΡΡΑΚΙΩΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Επιμέλεια και υποστήριξη του ιστολογίου: Απόστολος Ι. Μάκης

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Eτήσια μουσικοχορευτική παράσταση του Συνδέσμου Συρρακιωτών Ιωαννίνων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Συρρακιωτών Ιωαννίνων σας προσκαλούν στην ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση που διοργανώνει ο Σύνδεσμός μας στις 8 Μαΐου 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.     (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)



 Στην παράσταση θα λάβουν μέρος και τα 7 χορευτικά τμήματα του Συνδέσμου, με συνολικά 210 χορευτές όλων των ηλικιών, από το μικρότερο μόλις 3,5 ετών έως και το μεγαλύτερο ηλικίας 80 ετών. Θα παρουσιαστούν χοροί από περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, των Επτανήσων, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και ιδιαιτέρως του Συρράκου,  αναδεικνύοντας έτσι τον πολιτιστικό μας πλούτο καθώς και την υπέρτατη προσπάθεια όλων των χορευτών, για να αποδώσουν με τον Παραδομένο Τρόπο και το ανάλογο Ύφος τους χορούς της κάθε περιοχής. Επίσης οι χορεύτριες του τμήματος εμφανίσεων του Συνδέσμου θα τραγουδήσουν βλάχικα τραγούδια του Συρράκου καθώς και τραγούδια άλλων περιοχών.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης



     Η παρουσία σας θα αποτελέσει μεγάλη τιμή  και συνάμα ανταμοιβή των προσπαθειών του Διοικητικού Συμβουλίου, των χοροδιδασκάλων και όλων των χορευτών για την προετοιμασία αυτής της παράστασης.

Το τρέιλερ της παράστασης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου