ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ Σ.Σ.Ι

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ Σ.Σ.Ι
ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΡΡΑΚΙΩΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Επιμέλεια και υποστήριξη του ιστολογίου: Απόστολος Ι. Μάκης

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Συμμετοχή Σ.Σ.Ι στην 9η Γιορτή κάστανου και τσίπουρου στη Ροδαυγή Άρτας.


Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Ιωαννίνων έλαβε μέρος στην 9η Γιορτή κάστανου και τσίπουρου που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής «Αγία Παρασκευή», την Κυριακή 15/10/2017 στη Ροδαυγή Άρτας. Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία προσελκύοντας πάνω από 3.000 επισκέπτες από πολλές περιοχές της Βορειοδυτικής Ελλάδας, με τους διοργανωτές να κερδίζουν τα εύσημα για την πραγματικά άρτια οργάνωση της εκδήλωσης σε όλους τους τομείς. 
Το τμήμα εμφανίσεων του Σ.Σ.Ι έπειτα από την έναρξη της εκδήλωσης και τους σύντομους χαιρετισμούς των διοργανωτών και των επίσημων προσκεκλημένων παρουσίασε χορούς και τραγούδια από την μουσικοχορευτική παράδοση του Συρράκου στον Παραδομένο Τρόπο, με την μουσική συνοδεία της παραδοσιακής ζυγιάς του Ηλία Πλαστήρα, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του πολυπληθούς κοινού  . Μέτα το τέλος της παρουσίασης, ο Πρόεδρος  του Σ.Σ.Ι κ. Γεώργιος Κατσάνος αφού πρώτα ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδαυγής, κ. Χρήστο Σταύρου για την πολύ τιμητική πρόσκληση στην εκδήλωση εν συνεχεία αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα με τους διοργανωτές ενώ κλείνοντας ευχήθηκε καλή αντάμωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Ροδαυγής σε αντίστοιχη εκδήλωση στο Συρράκο.


Στην συνέχεια στους χορευτές και τα μέλη του Σ.Σ.Ι παρατέθηκε γεύμα απο τους διοργανωτές ενώ συμμετείχαν και στο γλέντι που ακολούθηκε με την ζυγιά του Ηλία Πλαστήρα με χορούς και τραγούδια απο πολλές περιοχές της Ελλάδας. 




Για περισσότερες φωτογραφίες μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου