ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ Σ.Σ.Ι

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ Σ.Σ.Ι
ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΡΡΑΚΙΩΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Επιμέλεια και υποστήριξη του ιστολογίου: Απόστολος Ι. Μάκης

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικες γιορτές όλων των χορευτών του Σ.Σ.Ι


Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Ιωαννίνων διοργάνωσε και φέτος χριστουγεννιάτικες γιορτές για τους μικρούς και μεγάλους χορευτές του. Αρχικά, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 μετά το πέρας των προγραμματισμένων προβών των τμημάτων των ενηλίκων χορευτών, πραγματοποιήθηκε ένα όμορφο γλέντι  στα γραφείου του Συνδέσμου μας με την συνοδεία άφθονων ποτών που ήταν προσφορά του συνδέσμου και εκλεκτών εδεσμάτων.



Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχαν: ο Κώστας Γεροδήμος στο τραγούδι, ο Μιχάλης Μπραχόπουλος στο κλαρίνο και ο Διονύσης Ζώης στα κρουστά τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους. Το παρών στην οικογενειακή γιορτή έδωσαν έκτος από του χορευτές των «μεγάλων» τμημάτων και οι τρείς χοροδιδάσκαλοι του Συνδέσμου, καθηγητές φυσικής αγωγής: κ. Ηλίας Γκαρτζονίκας, κα. Μαριλένα Τζαλονίκου και κα. Κυριακή Μπούτικου.

Δυο μέρες αργότερα, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή για τους χορευτές των παιδικών τμημάτων στα γραφεία του συνδέσμου. Οι μικροί μας χορευτές είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την ψυχή τους σε μια εορταστική εκδήλωση που περιελάμβανε αναψυκτικά, γλυκά, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και φυσικά δώρα από τον Άγιο Βασίλη για όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου