ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ Σ.Σ.Ι

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ Σ.Σ.Ι
ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΡΡΑΚΙΩΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Επιμέλεια και υποστήριξη του ιστολογίου: Απόστολος Ι. Μάκης

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Οι μικροί χορευτές του Σ.Σ.Ι συμμετείχαν σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Κόνιτσα και σε εκδήλωση παιδικών χορευτικών στην Καρδίτσα.

Εκδρομή στην Κόνιτσα


Συνεχίζοντας τις πολυποίκιλες δραστηριότητες του ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Ιωαννίνων μετά την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Μαΐου  στα γραφεία του Συνδέσμου, την συνδιοργανωση σεμιναρίου παραδοσιακών χορών το Σάββατο 19 Μαΐου και την εκδρομή που πραγματοποίησε με μεγάλη συμμετοχή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 26-27-28 Μαΐου στη Καβάλα και Θάσο, συνέχισε τις δράσεις του με την συμμετοχή των μικρών του χορευτών την Κυριακή 3 Ιουνίου σε εκδρομή στη περιοχή της Κόνιτσας με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα που περιελάμβανε και επίσκεψη στο πάρκο αγρίων θηραμάτων Lotos Farm όπου οι μικροί μας εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά άγρια ζώα της ελληνικής αλλά και ξένης πανίδας.



Επίσκεψη στο πάρκο αγρίων θηραμάτων στην Κόνιτσα

Εν συνεχεία το Σάββατο 9 Ιουνίου το βράδυ, παιδικό τμήμα του Σ.Σ.Ι συμμετείχε στην εκδήλωση "Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι χορεύοντας" που διοργάνωσε ο Λαογραφικός & Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Θεσσαλικό χοροστάσι, στην Πλατεία Δημ. Γιολδάση στην Καρδίτσα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκτός από τον σύνδεσμο μας και τους διοργανωτές, παιδικά χορευτικά τμήματα του Πνευματικού κέντρου Σταυρού Φθιώτιδας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Φύλλου. Οι μικροί μας χορευτές παρουσίασαν χορούς από την μουσικοχορευτική παράδοση του Συρράκου στον παραδομένο τρόπο κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του πολυπληθούς κοινού. 

Παρουσίαση παιδικού τμήματος Σ.Σ.Ι

Μετά την παρουσίαση των χορευτικών ακολούθησε η ανταλλαγή αναμνηστικών με τους διοργανωτές να απονέμουν στον αντιπρόεδρο του Σ.Σ.Ι κ. Ιπποκράτη Αλέξη αναμνηστική πλακέτα και ο οποίος με τη σειρά του, προσέφερε αναμνηστικά δώρα στους εκπροσώπους του Λαογραφικού και Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Θεσσαλικό χοροστάσι.

Απονομή αναμνηστικής πλακέτας

Η συμμετοχή του Συνδέσμου στη συγκεκριμένη εκδήλωση συνδυάστηκε για τους χορευτές αλλά και τους συνοδούς τους με ολοήμερη εκδρομή η οποία περιελάμβανε επίσκεψη στα Μετέωρα, στο μουσείο φυσικής ιστορίας στη Καλαμπάκα και στάση για φαγητό στην πόλη των Τρικάλων.

Παιδικό τμήμα Σ.Σ.Ι

Καθ' ολη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα ακολουθήσουν πολλές δραστηριότητες τόσο για τους μικρούς χορευτές όσο και για τους ενήλικες με την συμμετοχή τους σε πολλές εκδηλώσεις τόσο στο Συρράκο όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

Επίσκεψη στα Μετέωρα

Απονομή αναμνηστικών δώρων

Επίσκεψη στα Μετέωρα
Εκδρομή στην Κόνιτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου