ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ Σ.Σ.Ι

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ Σ.Σ.Ι
ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΡΡΑΚΙΩΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Επιμέλεια και υποστήριξη του ιστολογίου: Απόστολος Ι. Μάκης

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την εκπαιδευτική χρονιά 2014-15 το Τμήμα Εμφανίσεων του ΣΣΙ θα έχει ως υπεύθυνο διδασκαλίας τον Συρρακιώτη   εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Ηλία Χ. Γκαρτζονίκα. Υπήρξε χορευτής στον ΣΣΙ  από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του χορευτικού και αργότερα δάσκαλός του για εννιά χρόνια (1993-2002). Δίδαξε χορό σε πολλά συγκροτήματα και σήμερα συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους δασκάλους χορού της γενιάς του. Για τις δράσεις του όπως: θεματικές μουσικοχορευτικές παραγωγές, θεματικές συναυλίες παραδοσιακού τραγουδιού, σεμινάρια, φεστιβάλ χορού, ειδικές μουσικοχορευτικές συναντήσεις κλπ . έχει βραβευτεί πολλές φορές. 
Με τα συγκροτήματα που δίδαξε συμμετείχε σε περισσότερες από 500 εκδηλώσεις  στην Ελλάδα και σε 40 περίπου διεθνείς . Συμμετείχε με ανακοινώσεις και  δίδαξε σε πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και συμποσίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επέδειξε πλούσια συγγραφική δράση και ήταν μέλος της συγγραφικής ομάδας του δίτομου έργου για το Συρράκο. 
Συνεργάστηκε με όλους σχεδόν τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας της Ελλάδας ενώ για 15 χρόνια είναι εκ των υπευθύνων καταγραφής της τηλεοπτικής παραγωγής «Εν Χορώ» με περίπου 200 εκπομπές (μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη) η οποία έχει βραβευτεί πολλές φορές. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες βάσεις οπτικοακουστικού υλικού στους χώρους του Λαϊκού Πολιτισμού της Ηπείρου και της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου