ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ Σ.Σ.Ι

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ Σ.Σ.Ι
ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΡΡΑΚΙΩΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Επιμέλεια και υποστήριξη του ιστολογίου: Απόστολος Ι. Μάκης

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Παρουσίαση του βιβλίου "Η ευεργεσία στα Βόρεια Τζουμέρκα"






Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Ιωαννίνων πραγματοποίησε την παρουσίαση του βιβλίου 
"Η Ευεργεσία στα Βόρεια Τζουμέρκα" την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, 
παρουσία εκατό περίπου ατόμων, στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών με κεντρικούς ομιλητές τον Σπύρο Εργολάβο, φιλόλογο και συγγραφέα και την Βούλα Σκαμνέλου, φιλόλογο και τέως σχολική σύμβουλο. Την επιμέλεια της έκδοσης, η οποία τελεί υπο την αιγίδα του Οργανισμού πολιτισμού, άθλησης και παιδικής μέριμνας του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, είχαν οι κύριοι Θεόδωρος Σούλτης και Βασίλης Κίστης. Ενώ συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο κ. Ιπποκράτης Αλέξης, φιλόλογος και αντιπρόεδρος του ΣΣΙ.


Ο κ. Γεώργιος Κατσάνος, πρόεδρος του Συνδέσμου Συρρακιωτών Ιωαννίνων αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της συγκεκριμένης έκδοσης που αποτελέι και έναν φόρο τιμής και αναγνώρισης στην προσφορά των ευεργετών.
Ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων, κ. Γιάννης Σεντελές αναφέρθηκε στην λειτουργία των κληροδοτημάτων που άφησαν οι ευεργέτες καταθέτοντας την πρόταση να εξεταστεί ένας διαφορετικός τρόπος αξιοποίησης των ακινήτων. 
Χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Καραμπίνας, υποστηρίζοντας πως η ευεργεσία είναι στο DNA των Ηπειρωτών όπως και ο εθελοντισμός.

Απόσπασμα απο το δελτίο ειδήσεων του ITV όπου γίνεται αναφορά στην παρουσίαση του βιβλίου "Η ευεργεσία στα Βόρεια Τζουμέρκα":



Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου