ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ Σ.Σ.Ι

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ Σ.Σ.Ι
ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΡΡΑΚΙΩΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Επιμέλεια και υποστήριξη του ιστολογίου: Απόστολος Ι. Μάκης

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Πρόσκληση στην παρουσίαση του βιβλίου «Στ' Αχνάρια του Ηπειρώτη της Αχαΐας».


Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Ιωαννίνων σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Στ΄ Αχνάρια του Ηπειρώτη της Αχαΐας» , του Συρρακιώτη φιλόλογου και συγγραφέα κ. Μανόλη Μαγκλάρα, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 στις 19.30, στην αίθουσα «Δημήτρης Χατζής» ( Παλαιά Σφαγεία Ιωαννίνων).

Την παρουσίαση διοργανώνουν απο κοινού οι Εκδόσεις «Πικραµένος», ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών , το Πνευµατικό Κέντρο του δήµου Ιωαννιτών μαζί με το δήµο Β. Τζουµέρκων, τον Σύνδεσµο Συρρακιωτών Ιωαννίνων, το Ίδρυµα Βορειοηπειρωτικών Ερευνών, την Ηπειρωτική Στέγη Γραµµάτων και Τεχνών, το περιοδικό και τις Εκδόσεις «Άπειρος Χώρα», την Εταιρεία Συγγραφέων και Λογοτεχνών Ηπείρου, την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Ζαγορίου και υπό την αιγίδα των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου.
Θα μιλήσουν οι Σπύρος Εργολάβος εκπαιδευτικός-συγγραφέας με θέμα «Ο απόδημος Ηπειρώτης», Νίκος Υφαντής πρόεδρος ΙΒΕ και ΕΣΛΗ με θέμα «Η βορειοηπειρωτική παροικία Δροβιανιτών Πάτρας» και Τάσος Βασιλείου, εκπαιδευτικός-συγγραφέας με θέμα «Ο ιστορικός Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών» ενώ κεντρικός συντονιστής θα είναι ο Στέφανος Ντόβας,δημοσιογράφος και πρόεδρος της Ηπειρωτικής Στέγης Γραµµάτων και Τεχνών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου